Saavutuksia
Lahden Vuoden Yrittäjäksi 2019 on valittu Ravintola Roux Oy:n Kati Häkkinen, Sami Häkkinen ja Antti Hietanen.
Vuoden Yrittäjä –valintaraadin mukaan Ravintola Roux ovat nostanut lahtelaisen ravintolakulttuurin valtakunnalliselle tasolle.
Eetu Nykopp suoriutui ravintolakokkisarjassa hienosti finaaliin Taitaja 2018 -kilpailussa Tampereella Pirkkahallissa toukokuussa.
Eetu Nykopp voitti vuoden 2018 Salpauskokkikisan helmikuussa!
Pro2017 Yrittäjäpalkinto. Uusi valtakunnallinen tunnustus, kun ravintola-alan parhaimmistoa palkittiin Helsingin Wanhassa Satamassa järjestetyssä Pro-gaalassa. Rouxin yrittäjänelikko palkittiin vuoden yrittäjinä: Kati ja Sami Häkkinen, Antti Hietanen ja Esa Mehtäjärvi
Marraskuussa 2016 jännitettiin, kun White Guide Nordic julkisti vuoden 2017 oppaan ravintolat. Ravintola Roux on listattu kunniakkaaseen joukkoon!
Pitkäaikainen unelma kävi todeksi kun Bistro Popot avasi ovensa elokuussa 2016 vanhan kenkäkaupan tiloihin Lanun aukiolle osoitteeseen Rautatienkatu 26. Keittiömestari Andrew Smithin herkut ja Sommelier Päivi Parkkolan upeat viinit saivat heti herkkusuilta kiitosta.
Helmikuussa 2016 Tarjoilijattaremme Anette kilpaili Turussa Calvados Nouvelle International Trophy 2016 -drinkkikilpailussa. Sijoitus oli hieno kolmas sija!
16.2.2016 Ravintola Roux saa uskomattoman hienon huomionosoituksen Suomen Gasrpnomiselta seuralta: Vuoden Ravintola 2016! Tunnustus on vuosikymmenien aikana tullut vain muutaman kerran Helsingin ulkopuolelle.
26.-27.3.2015 Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa Saara ottaa revanssin Vuoden Tarjoilija 2015 -kilpailuista ja voittaa !
31.1.2015 Saara Alander tuli toiseksi Rovaniemellä järjestetyssä Nuori sommelier -kilpailussa. Kilpailun järjesti Chaîne des Rôtisseurs - Paistinkääntäjät -järjestö, joka on kansainvälinen gastronominen järjestö. Järjestön tarkoituksena on edistää alan ammattilaisten ja harrastajien yhteistyötä sekä kansainvälistä ja kansallista ruokakulttuuria. Finaalissa kilpailijoiden tehtävänä oli muun muassa erilaisten rypäleiden ja alkoholien tunnistaminen, menusuunnittelu ja samppanjan tarjoileminen.
11.4.2013 Tarjoilijattaremme Katri Vaimaa parinaan Sara Snellman Koulutuskeskus Salpauksesta voittivat ravintola-alan oppilaitosten välisen tarjoilijoiden SM-joukkuekisan. Voittajat pääsevät edustamaan Suomea Pohjoismaiden mestaruuskisoihin, jotka järjestetään Norjassa ensi vuonna.
26.-28.4.2013 Lähiruoka & Luomu- messuilla valittiin ensimmäistä kertaa Suomen Vuoden Tarjoilija. Saara Alander tuli hienosti toiseksi !
15.2.2012 Tarjoilijamme Saara Alander suoritti hyväksytysti F.B.S.K.:n aktiivijäsentestin.
15.2.2012 Kozeen Shivanin voittoisa kokkiura sai jatkoa, kun hän voitti jo toistamiseen Salpauskokki-kilpailun.
28.1.2012 Suomen lahjakkaimpien nuorten kokkien kilpailussa Kuopiossa kokkimme
Kozeen Shivan sijoittui hienosti toiseksi. Kokkikilpailussa valmistettiin kolmen ruokalajin menu, jonka pääraaka-aineina olivat siika, ankka sekä suklaa. Kilpailut ovat Suomen merkittävimmän kansainvälisen gastronomisen järjestön, Chaîne des Rôtisseurs, järjestämiä. Kilpailujen tavoitteena on rohkaista nuoria ammattilaisia ja antaa heille mahdollisuus kehittää taitojaan sekä pyrkiä ylläpitämään ja vaalimaan kansallisen keittiön perinteitä.
2011 Chaîne des Rôtisseurs – Paistinkääntäjien veljeskunnan Lahden voutikunta on valinnut SaminVice-Conseiller Culinairekseen, varakyökkineuvokseksi. Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs on kansainvälinen gastronominen järjestö, jonka tarkoituksena on edistää alan ammattilaisten ja harrastajien yhteistyötä sekä kansainvälistä ja kansallista ruokakulttuuria. Järjestöön kuuluu yli 25 000 jäsentä noin 80 maassa.
7.11.2010 Tarjoilijattaremme Saara Alander voittaa Lahden baarimestareiden kesken järjestetyn Chigago Open- drinkkikisan drinkillään Mazzz. Voitokasta vadelma-mangodrinkkiä vaikkapa jälkiruuaksi voi nautiskella Roux'ssa.
22.1.2010 Sommelierimme Päivi Parkkola voittaa Pro 2009- ravintolan asiakaspalvelija-tunnustuksen. PRO tunnustuspalkintojen saajia ehdottavat työkaverit, tuttavat, yhteistyökumppanit, esimiehet ja asiakkaat. Äänimäärät ehdokkaiden takana ja perustelut ratkaisevat. Koulutodistuksia ei kysellä tai näyttökokeita järjestetä. Palkittavan tärkein ominaisuus on asenne.
10.8.2008 Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs Finlande: Lahden Voutikunta myöntää kilven Ravintola Roux'lle. Paistinkääntäjien Veljeskunnan myöntämä kilpi on ennen kaikkea merkki ravintolan laadusta: sen ruoka- ja palvelutuotteen korkeasta tasosta.
2.2.2007 Ravintola Roux'n avajaiset